Potreba i potezanje serija telepoziva (Need & Tug Jul-14 Teleseries - Croatian)


By Gary M. Douglas

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Preduvjeti: Zaklada (prethodno nazvana Temeljni tecaj i Razina 1)

About the Author

Format

Price

QTY

MP3 + PDF Digital Download
Regular: $550.00 Country - Save: 0% ($0.00)
Country - Save:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Regular: $550.00.
Wholesale: {{model.variants[0].priceToShow}} / item

Ovaj se tečaj temelji na knjizi "Mjesto" i načinu na koji protagonist Jake traži od zemlje kako bi pronašao zlato. On pita iz gledišta potrebe i pokazuje nam kako iz potrebe možemo potezati, umjesto da iz potrebe kreiramo problem.

Većina ljudi kaže: "O, trebam ovo!", ali to nije energija pozivanja, već energija odbijanja. Ovdje potrebu koristite na način da vas univerzum podupire.

Potreba i potezanje i Zakon privlačnosti iz 1. poziva:

G: Sumnjam da postoji netko, a ako postoji molim vas recite mi, tko nije imao iskustvo da nekoga pogleda i kaže "Trebam imati seks s ovom osobom" ili "Trebam ovu osobu u svom životu" i onda ste ju počeli privlačiti jer imate energiju privlačenja te osobe u svoj život.

Radimo to sa seksom, radimo to s odnosom, radimo to s prijateljima, ali nećemo to raditi s novcem, nećemo to raditi sa zlatom, nećemo to raditi sa sjajnim stvarima u našem životu. To stvarno nije drugačija energija, to je ista energija, i to je energija koju morate naučiti koristiti da zapravo privučete sebi ono što želite imati. To je istinski zakon privlačnosti, kojeg nisu spomenuli u zakonu privlačnosti. Dakle, ne radi se o onome što govorite, već o energiji iz koje kreirate. Pa pogledajte svoj život kad ste rekli "O moj Bože, htio bih imati ovo!" i to se odmah pojavilo...

Gary Douglas pioneered a set of transformational life changing tools and processes known as Access Consciousness® over 30 years ago. These tools that are on the creative edge of consciousness have transformed the lives of tens of thousands of people all over the world. His work has spread to more than 170 countries, with over 5,000 trained facilitators worldwide. Simple and so effective, the tools facilitate people of all ages and backgrounds to help remove limitations holding them back from the freedom to live and create a life they truly desire.

Learn more